Het geld van vandaag…

Over de Open Space middag van 20 mei 2013:

Bedankt voor de mogelijkheid om mijn stelling “Het geld van vandaag werkt de inititatieven die goed zijn voor mens en aarde tégen”. Hierbij in de bijlage mijn voorbereiding voor het verdedigen van die stelling. Daarnaast ook de illustratie die ik ooit heb gemaakt a.d.h.v. een causal loopdiagram van een van de initiatiefnemers van De Blije Bank. (Ik ben een beelddenker, dus ik had behoefte aan plaatjes i.p.v. letters)

causal loop getekend, door Karin van Nunen

causal loop getekend, door Karin van Nunen

Omdat ik niet wist dat de middag bedoeld was voor discussies, is het in mijn geval een beetje bij een grotendeels van mijn kant komende informatievoorziening gebleven, met weinig ruimte voor uitwisseling.

Aan de andere kant moet ik vaststellen dat het grote deel van ook welwillende mensen het hedendaagse geld zodanig als “het kan niet anders, dus we laten het maar zo” aannemen, dat informatievoorziening ook vooraf dient te gaan aan een evt. discussie. Dat hebben we dan met deze middag achter de rug. Voor de 29e mei ben ik weer uitgenodigd door TT in de Pletterij. Dus – als er dan niet te veel mensen zijn die voor het eerst komen – kunnen we dán verder gaan met uitwisselingen over en weer. Graag tot dan!!

Door: Karin van Nunen

Bijlage: 13-05-20Open Space Geld wat mankeert het (word-document)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s